ЗА НАС

«PRONET-BG» — интернет доставчик

За Пронет – ком

Пронет-ком е създадена през 2000 г. и е специализирана в предоставянето на комплексни телекомуникационни услуги на бизнес потребители и частни лица. Фирмата е утвърден интернет доставчик в град София и софийския регион и разполага с отлично развита инфраструктура.

Услугите на Пронет-ком Пронет предлага разнообразни интернет услуги, съобразени с нуждите на всяка потребителска група. Акцентът е поставен върху няколко основни направления

Друга от нашите основни дейности е и извършване на структурно окабеляване и изграждане на локални кабелни мрежи. Правилното изграждане на локални мрежи е в основата на безпроблемното и качествено функциониране на компютрите във вашия дом, офис, организация и т.н.Индивидуалният подход към всеки наш клиент гарантира оптималното ценово и качествено изграждане на Вашата локална компютърна мрежа.

За да допълним гамата от услуги, улесним вашето ежедневие и повишим сигурността Ви, предлагаме решения в областта на видеонаблюдението и сигурността. Използваме, както традиционни, така и уникални решения, отговарящи в най-висока степен на условията и изискванията на клиента и на европейските норми и стандарти. Използваме иновационни продукти за видеоналюдение, охрана и контрол. Предлагаме и варианти в комбинация с повече от една системи, предлагаме сигурни решения и на ниво в обекти с различно предназначение и условия.

Пронет-ком ви предлага цифрова телевизия с високо качество.

Пълен списък на предлаганите телевизионни канали може да намерите ТУК/Препратка към Nevo-TV.com

Работим и с касите на EasyPay и e-Pay Електронните системи отразяват плащанията online и услугите се активират за следващия период до три минути

Работно време: 09:00 до 18:00ч. (от понеделник до петък)

Покритие:
Гр. София
жк. Обеля , Обеля селото , жк.Надежда 3 , Надежда 5 ,
с. Волуяк , гара Волуяк
с. Мрамор ,
с. Житен ,
с. Доброславци ,
с. Балша ,
с. Голяновци ,
с. Драговищица ,
с. Мировяне ,
гр. Костинброд
с. Шияковци , с. Опицвет , с.Петърч